Ana Sayfa Derneğimizden Haberler, Son Dakika 13 Nisan 2020 805 Görüntüleme

BAŞKANIMIZ BOZAN BAYDAN’DAN AÇIK ÇAĞRI…

                                                                                              13.04.2020

JOKEYLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI BOZAN BAYDAN’DAN AÇIK ÇAĞRI…

Öncelikle tüm üyelerimize ve atçılık camiasına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İçinde bulunduğumuz bu zor zamanda canınız pahasına çalışmaya devam etmenizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Başta da belirttiğim üzere canınız pahasına dedim çünkü Dünya’da ve ülkemizde Kovit-19 virüsü illetinden dolayı herkes kendini bir şekilde izole etmeye çalışırken sizler ekmeğiniz ve camiamızı zorda bırakmamak için çalışmaya devam ettiniz. Dernek başkanınız olarak şahsım bu zor zamanlarınızda yanınızda ve sizlere destek olmak için gece gündüz çalışarak sizler için ne yapmam gerektiğinin çalışmalarını yaptım. Gerek Bakanlık, gerekse ulaşabildiğim Türkiye Jokey Kulübü idarecileri nezdinde sizlerle ilgili sorunları halletmek için uğraştım. Kabul gördü veya kabul görmedi. Ancak ben sizler için ne gerekiyorsa yaptım ve yapmaya çalıştım.

Görünen o ki bazı arkadaşlarımız benim verdiğim bu mücadeleyi görmezlikten gelmekle beraber birlik ve beraberliğimizi bozmak amacındadırlar. Özellikle belirtmek isterim ki bizim sadece birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Birbirimize karşı saygı ve sevgi çerçevesinde hak ve hukuklarımıza saygılı olmalıyız.

Kısacası ben karşılıksız olarak sizlerin haklarını korumaya çalışırken sizlerin de aynı şekilde hareket etmeniz temennisindeyim. Şahsım ve çalışma arkadaşlarım bu üç aylık süreçte çok büyük yol aldık ve bunu karşılıksız olarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

Belki birçoğunuz maaş aldığımızı düşünüyor olabilirsiniz şunu bilmenizi isterim ki, seçildiğim günden itibaren bugüne kadar her harcamayı cebimden yaptım. Amacımız bizden sonraki yönetim kurulu ve üyelerimize maddi-manevi güçlü bir dernek bırakmaktır.

Her konuda tek güvenceniz derneğimiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.

Saygılarımla,

                                    JOKEYLER DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

                                                                                               BAŞKAN

                                                                                          BOZAN BAYDAN

Adres: Ekrem Kurt Bulvarı,

Türkiye Jokey Kulübü, Veliefendi Hipodromu,

Jokey Odası, 34144, Bakırköy / İstanbul

GSM: 0 535 491 12 42

Tema Tasarım | AnatoliaWeb