Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 9 Ekim 2020 924 Görüntüleme

“Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma) ve sorunlu atların eğitimi” kursu devam ediyor

Tarih:9.10.2020 17:58:00

“Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma) ve sorunlu atların eğitimi” kursu devam ediyor

Dünyaca ünlü at eğitmeni Nicolas Blondeau tarafından verilen eğitim programını tamamlayan Apranti Eğitim Merkezi Binicilik Öğretmeni Ömercik Ay, problemli atların eğitimi ve start sürecinde uzman olan Gary Witheford’ın eğitimlerine katılarak bilgi ve tecrübe kazanmış olan Apranti Eğitim Merkezi Binicilik Öğretmenleri; Ömercik Ay, Kıvanç Cemil Tüysüz ve Ramazan Demirkıran tarafından “Acemi tayların temel eğitimi (tay kırma) ve sorunlu atların eğitimi” konularında, at ilgililerine verilmekte olan uygulamalı kursa devam edilmektedir.

Eğitim, başvuru sayılarına ve meslek gruplarına göre oluşturulan belirli sayıdaki gruplar halinde, Apranti Eğitim Merkezi tesislerinde düzenlenmektedir. Her bir grup; 2 haftalık süre zarfında, haftanın 3 günü (Pazartesi, Salı, Perşembe) saat 13:30 ile 15:30 arasında, toplam 6 gün (12 saat) eğitim alacak olup, eğitim programı; idman jokeyi, seyis, antrenör ve ilgilenen tüm atçıların katılımına açık olacaktır. Eğitim programı Apranti Eğitim Merkezi atları üzerinde uygulanmaktadır.

Eğitim programına katılmak için müracaatların; Apranti Eğitim Merkezi’ne şahsen müracaat edilerek veya Apranti Eğitim Merkezi’nin tayegitimi@tjk.org e-posta adresine veya 0212 414 69 62 nolu faksına; ad soyad, telefon numarası ve meslek grubu belirtilerek yapılması gerekmektedir.

İlginizi çekebilir

Aşılama Duyurusu Hakkında

Aşılama Duyurusu Hakkında

Tema Tasarım | AnatoliaWeb