Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 1 Mayıs 2021 885 Görüntüleme

Aktan Bayrak Koşusu’nu No Regret kazandı

Aktan Bayrak Koşusu’nu No Regret kazandı

2007 yılında geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan merhum aprantimiz Aktan Bayrak adına düzenlenen KV-6 koşu,
1 Mayıs 2021 Cumartesi günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda gerçekleşti.

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının kum pistte birincilik mücadelesi verdiği yarış, 1600 metre mesafe üzerinden koşuldu.

Aktan Bayrak Koşusu’nu, K. Fırat Danışoğlu‘nun sahibi olduğu, A. Sedat Danışoğlu tarafından yetiştirilen, Şafak Gümüş‘ün antrene ettiği doru erkek tay No Regret (Yonaguska – Gold Play Royal Abjarjokeyi Halis Karataş idaresine kazandı.

İzmir’de gecenin 8. koşusundaki mücadeleyi, Rastgo (Approve – Bakhtawar / Lomitas) ikinci olarak tamamlarken, Dökerboss (Bosporus – Lady Liz / Unaccounted For) üçüncü, Utkunun Oğlu (Bosporus – Sınaşık / Red Bishop) dördüncü ve son olarak Extra Rumooz (Lion Heart – Rumooz / Cape Cross) da beşinci olarak mücadeleyi tamamladı.

Yarışın galibi No Regret için bitiriş derecesi 1.38.62 olurken, farklar 8 Boy – 1/2 Boy – 3 Boy – 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.
 

AKTAN BAYRAK

1987 yılında Aydın’da doğan Aktan Bayrak, 2005 yılında Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi’nden mezun oldu. 2006 yılından itibaren çeşitli hipodromlarda 48 yarışta at bindi. 2007 yılında talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan apranti Aktan Bayrak’ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb