Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 14 Mayıs 2021 774 Görüntüleme

Burhan Şenemgen Koşusu’nun galibi Litecoin oldu

Burhan Şenemgen Koşusu’nun galibi Litecoin oldu

Eski jokey ve antrenörlerimizden merhum Burhan Şenemgen’i andığımız KV-6 koşu, 14 Mayıs 2021 Cuma günü Veliefendi Hipodromu’nda saat 19.00’da gerçekleştirildi.

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının boy gösterdiği bu anlamlı koşu, 2100 metre mesafe sentetik pistte düzenlendi

2021 yılı Burhan Şenemgen Koşusu’na jokeyi Gökhan Kocakaya ile katılım gösteren Litecoin (Victory Gallop – Flashys Song Songandaprayer) birinci oldu. Gülnur Gülerce‘nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu, Sedat Demiral‘ın antrene ettiği doru erkek tay üst üste ikinci galibiyetini elde etmiş oldu.

İstanbul’da günün 7. mücadelesinde Influencer (Dr Fong – Dinara / Sri Pekan) kendisine ikinci sırada yer bulurken, Brown Pilot (Wiener Walzer – Çınar Kızı / Lockton) üçüncü, Free Children (After Market – High Class / Always A Classic) dördüncü, I Wanna Leave (English Channel – Cutie’s Rosie / Discreet Cat) beşinci oldu.

Koşudan galibiyetle ayrılan Litecoin için bitiriş derecesi 2.11.88 olurken, farklar 4 Boy – 1/2 Boy – 6 Boy – 3,5 Boy şeklinde sonuçlandı.
 

Burhan Şenemgen

Eski jokey ve antrenörlerimizden olan Burhan Şenemgen, jokeylik yaptığı yıllarda başarılı biniş stili ve centilmenliği ile tüm meslektaşlarına örnek oldu. Antrenörlük yaptığı dönemde de bilgisi ve tecrübeleri ile günümüzde birçok ünlü jokeyin yetişmesine katkıda bulundu. Burhan Şenemgen’i, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb