Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 24 Nisan 2023 423 Görüntüleme

23 Nisan coşkusu Hatay’daki depremzede çocuklarla kutlandı

23 Nisan coşkusu Hatay’daki depremzede çocuklarla kutlandı

Pony Club etkinliği deprem felaketinden etkilenen çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ramazan Bayramı’nın son gününde Hatay’ın Yörükovası Bozdoğan Çadır Kenti’ndeki depremzede çocukları ziyaret eden etkinliğin bugün için bir büyük önemi daha bulunuyordu. Depremzede çocuklarla hem bayramlaşıldı hem de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı onlarla birlikte kutlandı.

Etkinliğin bugünkü durağında Türkiye Jokey Kulübü tarihinde bir ilke de imza atıldı. TJK Asli Üyesi ve tiyatro sanatçısı İlyas İlbey,  TJK Başkanı Serdal Adalı‘dan aldığı vekaletle depremzede çocuklardan Fatime Fatih‘i temsili olarak Türkiye Jokey Kulübü Başkanı seçti. Fatime Fatih böylece Türkiye Jokey Kulübü’nün tarihteki ilk kadın Başkanı oldu.


Bayram coşkusunu yaşayan çocuklar resim ve boyama yaptılar

Depremzede çocukların Pony atlarına olan ilgisi her zamanki gibi burada da devam etti.  Onları yakından görme ve dokunma duygusunu birlikte yaşayan depremzede çocuklarımız gün boyunca Pony’lere binerken kendileri için hazırlanan çeşitli etkinliklerle de iki bayramı birlikte yaşadılar.

Depremzede çocukları bu anlamlı günde, TJK Asli Üyesi ve tiyatro sanatçısı İlyas İlbey, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bercis Merdanoğlu, Basın ve Medya Müdür Yardımcısı Timuçin Eriç ile At’la Terapi Merkezi personeli de yalnız bırakmadı.

24 Nisan 2023 Pazartesi

18 Nisan 2023 Salı gününden itibaren Hatay’da Çadır Ķentlerdeki depremzede çocukları kucaklayan Pony Club etkinliğin ikinci etabının son durağı İskenderun oldu.



Bayram coşkusunu Hatay’daki depremzede çocuklarla yaşadığımız  Pony Club etkinliğin, 24 Nisan 2023 Pazartesi günü Pınarbaşı Çadır Kentindeki depremzede çocuklarla buluştu.



Pony atlarını yakından görme ve binme fırsatını bulunan çocuklar tiyatro ve dans gösterileriyle keyifli bir gün geçirdiler.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb