Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 25 Aralık 2021 953 Görüntüleme

Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz toprağa verildi

Yönetim Kurulu Üyemiz Faruk Tınaz toprağa verildi

23 Aralık 2021 Perşembe günü vefat eden Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Tınaz toprağa verildi. 

Merhum üyemizin cenazesi, 24 Aralık 2021 Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen tören sonrasında Adana’ya götürüldü.



25 Aralık 2021 Cumartesi günü Adana Kabasakal Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip Kabasakal Mezarlığı’na defnedilen Faruk Tınaz’ın cenaze törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı, Genel Sekreter Ahmet Özbelge, Genel Sayman Adil Mert Kaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüz Asli Üyeleri, Kulübümüz Genel Müdürü Tuncel Aydın ile Genel Müdür Yardımcılarımız, merhumun ailesi ve sevenleri katıldı.

Merhum üyemize Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere atçılık camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

FARUK TINAZ

1956 yılında Adana’da doğan Faruk Tınaz, lise eğitimini Adana’da tamamladı. 1979 yılında profesyonel ses sanatçısı olarak sanat hayatına başladı. Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı konser veren Tınaz, Türkiye’de üç kez “Yılın Sanatçısı” seçildi. Grup Tekstil ve Zafer Konfeksiyon isimli şirketlerinde eşiyle birlikte kendi markaları olan C-NG ve FARCI ile ihracat yaptı. 1993 yılında at sahibi oldu ve uzun yıllar Çerkezköy’deki harasında yetiştiricilik faaliyetlerinde bulundu. 2005 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilen Faruk Tınaz, çeşitli dönemlerde Yönetim Kurullarında görev aldı.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb