Ana Sayfa Derneğimizden Haberler, Son Dakika, TJK dan Haberler 13 Nisan 2023 396 Görüntüleme

Merhum Asli Üye Sedat Özcan’ı saygıyla anıyoruz

Merhum Asli Üye Sedat Özcan’ı saygıyla anıyoruz

14 Nisan 2023 Cuma günü merhum Asli Üyelerimizi İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda adlarına gerçekleştirilecek yarışlarla anmış olacağız.

Sedat Özcan Koşusu (KV-8/Dişi) – 19.30

2005 yılında kaybettiğimiz Asli Üyemiz merhum Sedat Özcan adına koşulacak mücadele, 4+ yaşlı safkan İngiliz kısraklarına mahsus olarak 1400 metre mesafe sentetik pistte yapılacak.

2023 yılı Sedat Özcan Koşusu‘nda geçen yılın galibi Valley Of Flowers ile birlikte Hard Off HüsneSpecial OneBonny BombGuillotineHermione GrangerLa Dame De Fer ve Splendid isimli kısraklar boy gösterecek.

Sedat Özcan

1924 yılında Manisa Turgutlu’da doğan Sedat Özcan, üniversite eğitimini İngiltere’de bulunan Hugderfield Technic College’de tamamladı. İş hayatını elektronik, tekstil, inşaat, turizm ve ziraat gibi birçok sektörde faaliyet göstererek sürdürdü. Çocuk yaşlardan itibaren at binen ve atlara büyük bir sevgi duyan Sedat Özcan, at sahipliğinin yanı sıra yetiştiricilik de yaptı. 1993 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. 1992 yılında “Prestige”, 1994 yılında “As Jet” isimli safkanlarıyla Gazi Koşusu’nu iki defa kazanma başarısını gösterdi. 2005 yılında aramızdan ayrılan Sedat Özcan’ı, anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb