Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 19 Nisan 2023 312 Görüntüleme

Pony Club etkinliği bayramda Hatay’da çocukların yanında …

Pony Club etkinliği bayramda Hatay’da çocukların yanında 

Ülkemizin yaşamış olduğu büyük deprem felaketinden etkilenen çocuklara yönelik olarak ilk etabını gerçekleştiren, TJK en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan Pony Club etkinliğinin ikinci etabında, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü durak Hatay’daki Ovakent çadırkenti oldu.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun beraber yaşanacağı hafta boyunca çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği etabın çarşamba günkü durağına Ovakent çadırkentinden sorumlu Kaymakam Murat Karnap, TJK Asli Üyesi ve tiyatro sanatçısı İlyas İlbey, Adana Hipodrom Müdürü Feyyaz Bora Güralp, Basın ve Medya Müdür Yardımcısı Timuçin Eriç ve At’la Terapi Merkezi personeli de katıldı.

Çocukların büyük keyif aldığı güne ulusal basın da ilgi göstererek onları yalnız bırakmadı. TJK Asli Üyesi ve tiyatro sanatçısı İlyas İlbey, Anadolu Ajansı, Demirören Haber Ajansı ve TJK TV’ye Pony Club etkinliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Pony Club’ın önceki etabında olduğu gibi çocuklara yönelik tiyatro oyunu da sahnelendi.
 



Pony Club etkinliğimizin ikinci etabında üçüncü durak, 20 Nisan 2023 Perşembe günü Narlıca-1 çadırkenti oldu.  

Depremzede çocukları pony’lerle buluşturan etkinlikte, gün boyunca ata binerek onlarla bağ kuran çocuklar tiyatro oyunuyla keyifli anlar yaşadılar.

Etiketler:
Tema Tasarım | AnatoliaWeb