Ana Sayfa Derneğimizden Haberler, Son Dakika 4 Ağustos 2020 845 Görüntüleme

Üyelik ve muvafakatname’lerle ilgili…

Aktif olarak jokeylik/aprantilik mesleğini devam ettiren veya jokeylik mesleğini sonlandırıp meslek hayatına antrenör olarak devam eden kişilerin derneğimize üye olmalarını ve muvafakatname formlarını doldurup derneğimize teslim etmelerini önemle rica ederiz.

Eski veya aktif olarak jokey lisansı bulunanlar aşağıdaki Üyelerimiz linkine tıklayarak isimlerini kontrol edebilirler.

Üyelerimiz bölümünde isimleri bulunmayanların aşağıdaki Üyelik Formu linkine tıklayarak üyelik formunu indirip doldurulan form ve diğer evraklarla birlikte derneğimize teslim etmelerini rica ederiz.

Jokey/Apranti veya antrenör lisansı bulunan kişilerden muvafakatname verenlerin listesi aşağıdaki linktedir. Binek ücretleri Aktif olarak yatan jokey ve Aprantiler Hk. / Derneğimize muvafakatname veren jokey ve antrenörlerin listesi Linkine tıklayarak isimlerinizi kontrol edebilirsiniz.

Derneğimize üye olan ancak derneğimize muvafakatnameleri bulunmayan üyelerimiz aşağıdaki Jokey Apranti muvafakatnamesi / Antrenör muvafakatnamesi linkine tıklayarak indirip muvafakatname formu doldurmalarını derneğimize teslim etmelerini önemle rica ederiz.

Tema Tasarım | AnatoliaWeb