Ana Sayfa Son Dakika, TJK dan Haberler 1 Eylül 2020 774 Görüntüleme

Diyarbakır ahır müracaatları hakkında

Tarih:01.09.2020 16:50:00

DUYURU

  1. Diyarbakır Hipodromunda yapılacak 2020 yılı yarış sezonu için ahır tahsis müracaatlarının kabulü 02 Eylül 2020 Çarşamba günü başlayacaktır. Son müracaat tarihi 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar olup, bu tarihten sonraki müracaatlar kabul edilmeyecektir.
     
  2. Müracaatlar, Türkiye Jokey Kulübü tarafından hazırlanan müracaat formları doldurulmak sureti ile Hipodrom Müdürlüklerinden ve internet sitemiz üzerinden online olarak yapılabilecektir.
     
  3. Yanıltıcı, yanlış bilgi içeren formlar değerlendirmeye alınmayacak ve o eküriye ait atların hiçbirine ahır tahsisi yapılmayacaktır.
     
  4. Tahsisler; yarış programı, atın genel performansı ile son yılki performansı, sağlık durumu (At Hastaneleri kayıtları dikkate alınarak), handikap puanı, son koşu tarihi, Son 20 kuralı, doping cezası, Arap atlarının eşkal ve ırk vasıfları yönünden muayeneleri vb. kriterler göz önüne alınarak yapılacaktır. Kulübümüz aşılama programına ve ilgili duyurulara uygun olarak aşısı tamamlanmamış atlara/taylara ahır tahsis edilmeyecektir.
     
  5. 2020 yılı Diyarbakır Hipodromu yarış sezonu için ahır ücreti alınmayacaktır.
     
  6. Türkiye Jokey Kulübüne vadesi geçmiş/muaccel hale gelmiş borcu olan At Sahiplerinin müracaatları kabul edilmeyecektir.
     
  7. Mücbir sebepler dışında, Diyarbakır Hipodromuna 31 Ekim 2020 tarihine kadar getirilmeyen atların, ahır tahsisleri iptal edilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Türkiye Jokey Kulübü

Tema Tasarım | AnatoliaWeb